RADIONICA UPOZNAJ SEBE

23.9.2023  

od 16 do 20 sati

Hotel Westin, Ulica Kršnjavoga 1, Zagreb

Veselimo se skorom susretu na našoj prvoj radionici u Zagrebu. :)

Vidimo se!

Kosta i Armand 

Tijek radionice:

 • uvodna meditacija
 • predstavljanje alata i procesa za samospoznaju
 • vodjena meditacija
 • integracija alata i procesa kroz pitanja i odgovore
 • završna meditacija

Neke od prednosti svakodnevne upotreba ovih alata i procesa.

 • smanjena tjeskoba, briga i strah
 • uravnotežen, staložen i miran um
 • izražen osjećaj ugode
 • samoprepoznavanja i promjena neželjenih misaonih obrazaca
 • poboljšan osjećaj vrijednosti, zasluženosti i obolja
 • stvaranje i manifestacija sljedeće verzije Vas

 

Kosta je intuitivan vodič koji pomaže ljudima da najprije osjete što je harmonija, a zatim kako da taj osjećaj što češće pronađu u sebi i primijene ga na sve čemu u životu obraćaju pažnju. Intuitivnim odabirom alata i procesa specifičnih za pojedinca ili grupu, upućuje prisutne na mogućnosti koje otvara njihova samospoznaja. Kroz njegove uvide, vođene meditacije i odgovore na pitanja, polaznici shvaćaju snagu vlastite intuicije i postupno počinju graditi mehanizme koji ih svakodnevno vode do osjećaja ravnoteže, harmonije i uspjeha. Njegova nepokolebljiva perspektiva da je sve moguće omogućuje sudionicima da se opuste i postanu svjesni svojih automatskih obrazaca ponašanja, a zatim promijene na bolje sve one koji im više ne služe. Osim bezbrojnih alata koje koristi, Kosta ima i razvijenu sposobnost kanaliziranja. Tijekom ovog procesa, njegovo meditativno stanje uma omogućuje pojedincima da postave pitanje o bilo kojoj temi i dobiju uvid u svoje sljedeće korake iz šire perspektive. Zajedno sa svojim partnerom Armandom, Kosta organizira radionice, putovanja i online programe te uspješno radi 1:1 s klijentima. Koji god oblik interakcije bio uključen, često rezultira potpunom transformacijom pojedinca koji sudjeluje.

€66,00 EUR

1. Look Within, LLC (Kosta Trifunović i Armando Alvarez) posjeduje autorska prava za sve audio i video materijale proizvedene i objavljene u vezi s ovom radionicom/sesijom.

2. Kako bi se poštivala privatnost svih sudionika, nije dopušteno nikakvo snimanje, reprodukcija ili distribucija bilo kojeg osobno stvorenog materijala u vezi s ovom radionicom/sesijom.

3. Označavanjem kućice i kupnjom potvrđujete da ste potpisali sljedeću izjavu na dan registracije:

Sudjelovanjem u ovom događaju:

Dajem Look Within, LLC (Kosta Trifunović i Armando Alvarez) pravo da na bilo koji način bez naknade reproduciraju bilo koju snimku moje prisutnosti tijekom ove radionice/sesije.

Preuzimam punu odgovornost za svoje primanje, korištenje i rezultate informacija na bilo koji način u vezi s ovom radionicom/sesijom, te razumijem da je Look Within, LLC (Kosta Trifunović i Armando Alvarez) odgovoran samo za prezentaciju informativnih i obrazovnih materijala.

Ja sam odgovoran za svoje sudjelovanje u radionici/seansi i za svoje psihofizičko blagostanje.

Također potvrđujem da sam u cijelosti pročitao gornje smjernice, da ih razumijem i prisustvovanjem ovoj radionici/sesiji suglasan sam biti vezan njezinim uvjetima i odredbama.

Potvrđujem da imam 18 ili više godina i da sam dobrovoljno potpisao (klikom na gornji gumb SLAŽEM SE) ove smjernice za radionicu/seansu.

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in