RADIONICA UPOZNAJ SEBE

30.9.2023  

od 10 do 14 sati

Inicijativa Mladih, Ulica Dobračina 4, Beograd

Radujemo se skorom susretu na našoj prvoj radionici u Beogradu. :)

Vidimo se!

Kosta i Armand 

Tok radionice:

 • uvodna meditacija
 • predstavljanje alata i procesa za samospoznaju
 • vodjena meditacija
 • integracija alata i procesa kroz pitanja i odgovore
 • završna meditacija

Neke od prednosti svakodnevne upotreba ovih alata i procesa:

 • Smanjena anksioznost, zabrinutost i strah

 •  Uravnotežen, miran i spokojan um

 • Izražen osećaj blagostanja

 • Samoprepoznavanje i promena neželjenih misaonih obrazaca i programiranje do željenih ishoda

 • Poboljšan osećaj dostojnosti, zaslužnosti i obilja

 •  Stvaranje i manifestacija sledeće nove verzije vas

   

Kosta je intuitivni vodič koji pomaže ljudima prvo da osete šta je sklad, a onda i kako da taj osećaj što češće u sebi pronadju i primene na sve čemu u životu daju pažnju. Kroz intuitivnu selekciju alata i procesa specifičnih za pojedinca ili grupu, on prisutne usmerava na mogućnosti koje otvara njihova samospoznaja. Kroz njegove uvide, vodjene meditacije i odgovore na pitanja, prisutni spoznaju moć sopstvene intuicije i postepeno počnu da grade mehanizme koji ih dovode do osećaja balansa, harmonije i uspeha na svakodnevnom nivou. Njegova nepokolebljiva perspektiva da je sve moguće dopušta učesnicima da se opuste i osveste svoje automatizovane obrasce ponašanja, a onda i promene na bolje sve one koji im više ne služe. Pored nebrojano mnogo alata koje koristi, Kosta ima razvijenu i sposobnost kanalisanja. U toku ovog procesa, njegovo meditativno stanje uma omogućava pojedincima da postave pitanje na bilo koju temu i iz šire perspektive dobiju uvid o svojim sledećim koracima. Zajedno sa svojim partnerom Armandom, Kosta organizuje radionice, putovanja i onlajn programe a uspešno radi i 1:1 sa klijentima. Koji god oblik interakcije da je u pitanju, često ima za rezultat potpunu transformaciju pojedinca koji učestvuje.

Kosta Trifunovic

€66,00 EUR

1. Look Within, LLC (Kosta Trifunović i Armando Alvarez) poseduje autorska prava za sve vrste audio i video materijala proizvedenih i objavljenih u vezi sa ovom radionicom/sesijom.

2. U cilju poštovanja privatnosti svih učesnika, nije dozvoljeno snimanje, reprodukcija ili distribucija bilo kakvog lično kreiranog materijala u vezi sa ovom radionicom/sesijom.

3. Označavanjem polja i dovršavanjem kupovine slažete se da ste potpisali sledeću izjavu na dan prijave:

Učešćem u ovoj manifestaciji:

Dajem Look Vithin, LLC (Kosta Trifunović i Armando Alvarez) pravo da reprodukuje na bilo koji način bez ikakve nadoknade, bilo koji snimak mog prisustva tokom ove radionice/sesije.

Preuzimam punu odgovornost za moj prijem, korišćenje i rezultate informacija koje su na bilo koji način povezani sa ovom radionicom/sesijom, i razumem da je Look Within, LLC (Kosta Trifunović i Armando Alvarez) odgovoran samo za prezentaciju informativnih i edukativnih materijala.

Sam/a sam odgovoran/na za svoje učešće na radionici/sesiji i za svoje psihofizičko dobro.

Takođe potvrđujem da sam u potpunosti pročitao/la gore navedene smernice, da ih razumem, i prisustvom ovom radionici/sesiji, prihvatam da budem obavezan/na njenim odredbama i uslovima.

Potvrđujem da imam 18 ili više godina i da sam svojom voljom potpisao/la (klikom na dugme COMPLETE MY PURCHASE) ove smernice za radionicu/sesiju.

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in